Utelåst

Det var ingen fröjd att gå ur sängen idag vill jag lova. Gamlingar och innebandy ni vet. Det var inte så att jag sprang som en idiot, men tävlingsmänniskan i mig gjorde ju så att jag inte tog det lugnt nog. Det känns idag. I låren, rumpan och ryggen. Jag får se det så att det trots allt gör gott även om det gör ont.

Söndag betyder melodikryss och sen var det dags för tvätten. Efter att ajg varit ner och tagit ur tvätten och hängt den på tork ställde jag klockan på halv tre. Klockan tre slutar tvättiden så då hade jag gott om tid på mig att hämta upp tvätten. Trodde jag. För vad hände? Nu när jag går på den här pulverdieten är inte orken på topp. Urladdningen igår och så en del springande i trapporna på det tog på krafterna och jag blev trött. Så jag somnade, jag hade ju ställt klockan så jag behövde ju inte vara orolig.

När jag vaknade så tänkte jag att något var fel. Kollade på klockan och den visade 14.59. Jag rusade ner i tvättstugan och tänkte på att klockan vid dörren har gått tio minuter för sakta så jag hade tid på mig. När jag kom ner var det stopp. Jag blev inte insläppt. Antagligen har de uppdaterat tiden när de ställde om till sommar tid eller nåt för nu gick den en minut för fort. Så där stod jag. Jag visste att tvättstugan var bokad på tiderna efter så jag misstänkte att någon skulle komma. När det gått tio minuter började jag misströsta. Fem i halv kom det en man gående med tvättpåsar i händerna. Han släppte glatt in mig, då det visade sig att han gjort samma miss som mig. Två gånger. Så det slutade ju väl i alla fall.

Tvätten är struken, jag gjorde lite på projektet i morse och under eftermiddagen tänkte jag göra en del på den individuella uppgiften. Men det finns inte fokus till det. Det går inte att hålla tankarna just nu. Får se i morgon om det är pulverdieten som stör, det kan ju vara så att jag har det bökigt nu de första dagarna och att det blir bättre sen, annars får jag se över mitt val och kanske blanda in lite vanlig mat också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.