Utflykt

Det gick sådär med föresatsen att sova tidigt. Strax efter midnatt släckte jag och det var ju inte riktigt vad jag ville. Att sen Elvis har gjort sitt bästa för att förstöra den lilla nattssömn jag kunde få är ju inte heller optimalt.

image

Men jag kom upp lite tidigare, och jag tog en morgonpromenad även om jag funderade på att hoppa över det när det lät som att det regnade ute. Jag har till och med pluggat lite även om jag var beredd att slänga ut papperna från balkongen för jag fick inte de svar jag ville.

Sen var det dags att ta sig ner mot Helsingborg och åka över. Jag tänkte att jag hittar nog och det slutade ju med att jag inte riktigt visste var jag skulle ta vägen. Men jag satt ju i bilen så det var ju inte så betungande även om jag inte gillar att inte veta var jag är. Men jag fick mina backar öl och på båten hem plockade jag med mig två flak Carlsberg också. Det kan nog gå åt när jag sitter och sliter mitt hår över böckerna.

Så nu sitter jag här, vid Sundspärlans utescen och väntar på att spektaklet ska dra igång. Först ut är Hardcore Superstar. Ett band jag inte visste existerade längre. Danko Jones som är dragplåstret för mig är mellanakt och sen kommer D-A-D. Det är skoj att se vilken typ av människor det lockar fram. 80-tals och glamrockers som har varit inlåsta nånstans har hittat ut och det är rejäl spridning i åldrar. Jag ser fram emot kvällen även om det är hot om regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.