Vad händer om du inte slutar?

Vi påbörjar massor av saker hela tiden, och vi är vana vid att göra det, men ofta tänker vi kortsiktigt. Jag måste träna för jag har ont i ryggen, eller jag måste äta bättre så jag går ner några kilo.

Vad skulle hända om vi inte slutade? Det kommer ju en tid när man kommit igång med träningen och så blir man sjuk eller skadad. Då tränar man ju inte, man vill inte förvärra skadan. Oftast går man inte tillbaka till träningen som sen, man minns ju hur jobbigt det var att starta upp. Samma sak när man nyttigt och tycker man varit duktig så man kan ge sig en present.

Jag tänker ofta på det då jag försöker äta bättre men ibland blir man sugen på pizza eller godis. På senare tid har jag då stannat upp och tänkt, vad händer om jag inte slutar äta nyttigt? Det har inte testat så det blir en ny erfarenhet. DÅ blir det lättare att ta de bra besluten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.