Vändningen 

Igår släppte febern. Det var ett sånt där härligt ögonblick så jag var tvungen att fundera vad det var som hade förändrats. Jag hade lagt mig för att sova och efter tre timmar vaknade jag och kände mig pigg. Det var en så pass överraskande känsla att jag var tvungen att stabba upp och verkligen känna efter. 

Igår förundrades jag över att min rygg inte gjorde ont trots att jag spenderat de senaste dagarna antingen i sängen eller på soffan. Men i morse kan jag säga att det kändes. Det gällde att hitta bra ställningar att sitta i för att göra det uthärdligt att existera. Det har sina sidor att inte göra något alls. 

Tiden har gått åt till en hel del Netflix. Fördelen har väl varit att jag har inte haft mågon direkt aptit så det har väl jämnat ut sig antar jag. Och när jag skriver detta inser jag att jag inte varit utanför dörren idag, vilket innebär att jag måste ta tag i att tömma kattlådan annars kan det bli så att Elvis och Strindberg mördar mig i sömnen. I alla fall är det vad jag hört kan hända. Kanske skulle passa på att införskaffa lite glass när jag ändå ska ut, det kan jag ju vara värd efter den här helgen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.