Var fan blev det av?

Lite så känns det. Jullovet bara försvann, förvisso i studier, familjeumgänge och en trevlig nyårsfest. Men ändå, det känns som att det var alldeles nyss skolan slutade och i morgon ringer klockan 04.50. Nu är ju inte det klockslaget helt nödvändigt för just morgondagen då vi inte har några elever som kommer och jag dessutom redan nu kan säga att jag ska ta bilen. Men det är lika bra att komma igång direkt.

Fika

Jag har strukit idag och som om inte det var nog så funderade jag på att åka till Ullared. Men där var det som tur var stängt. Jag tog en promenad i den kalla halländska vinden och tog en fika på lokal istället. Det var skönt att komma ut och bara ta det lite lugnt. Som om jag stressade runt hemma, men jag hade ju faktiskt strukit all tvätt (många skjortor!) så jag ansåg mig vara värd det. Sen är det ganska skoj och sitta och betrakta folk.

Så nu sitter jag här, har börjat fundera ut vad jag måste få gjort de här kommande dagarna. Det är en del som ska lösas och sen kommer den där veckan då allt är som det har varit men sen väntar en vecka när det nya schemat ska börja gälla och jag ska iväg till universietet. Det blir en spännande vecka. Då ska man försöka lösa schemaproblem och vara på annan ort samtidigt. Inte helt optimalt och jag ser väl inte direkt fram emot att åka iväg och göra en presentation heller. Det är inte det jag brinner för direkt.

Men än så länge är det ledighet, röd dag och jul. Det ska givetvis firas med en rejäl bit kött, lite bearnaise och ett par glas vin. Samtidigt sitter jag och lyssnar genom skivorna jag köpte igår och man kan väl säga att där finns potential. Både för det ena och det andra. Hittat lite spännande historier också när jag sökt. Det är ju det som är så skoj när man köper skivor med band man inte vet vilka det är eller vad det är för typ av musik man får med sig. Men mer om det på lördag. Nu ska jag njuta av den sista kvällen innan jobbet tar vid.

En kommentar till “Var fan blev det av?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.