Vårtecken

Strandskatorna är tillbaka. Det är ju ett säkert vårtecken när man hör de där höga entoniga pipande lätena. På håll kan den ju se rätt så fin ut men jag vet att jag redan har berättat om de strandskator som terroriserade min gamla arbetsplats. När man kommer nära dem och ser deras röda ögon och deras långa röda näbb ordentligt så är de ganska skrämmande. När de dessutom kastar sig med full kraft in i allt som är blankt för att de tror att det står en annan fågel på andra sidan visar ju att det är en aning dumma också.

Gravöl

Har tagit små steg i studievärlden idag. Efter en hel dag med bara utvecklingssamtal, det låter mycket men jag har bara haft fyra än så länge, så var det inte helt lätt att sätta sig och läsa när jag kom hem. Så det blev inte så mycket läst. Det var mer intressant med youtube och pennor. Men det är hög tid att ta tag i de där studierna nu och se till att det blir något av det. Det handlar ju om betygssättning och det är ju dags för det snart så det kan ju vara av intresse att läsa det nu och kanske ta till sig lite av vad de skriver. Det kan ju vara så att det finns lite matnyttig kunskap i det där. Men som sagt, efter en vecka med i stort sett bara vila är det svårt att komma igång igen.

Jag firar att hälften av mina utvecklingssamtal är avklarade med en Gunniess i kväll. Jag tycker jag är värd det. Lite öl är ju bra för att driva ut vätska ur kroppen eller hur? Jag har i dag tagit min sista tablett i penicillinkuren. Men jag binder en hel del vätska i benet fortfarande. Jag försöker att styra om mitt ohälsosamma ätande mot lite mer acceptabel kost, även om just ölen kanske inte är det bästa exemplet på det. Fast har inte benet slutat svullna om ett par dagar får jag nog ringa vårdcentralen igen. I morgon ska jag försöka komma iväg och köpa lite skivor igen. Även om jag inte har lyssnat genom alla de jag köpt än så drar det i skivköpartarmen. Måste ju ladda upp för kommande inlägg på instagram och här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.