Vårtrött

När vi var iväg i Kalmar så kom frågan om vi inte kände hur kraften och orken kom tillbaka nu när ljuset återvänt och de första varma vårdagarna visat sig. Men nej det kan jag inte påstå att den har gjort. Inte än i alla fall, jag ser mig omkring och alla verkar piggare men påsarna under mina ögon blir bara större.

image

Tvärt om känner jag mig tröttare nu än för några veckor sen. Kanske är det den berömda vårtröttheten som kommit över mig. Eller så är det bara det att tempot som ska gå ner nu på våren inte kommer mig till del i och med mina studier och annat som ska lösas.

Men det är bara att tugga i sig. Det handlar om ett år till sen kan jag förhoppningsvis lägga studierna bakom mig. Då har jag ju också kommit en bit längre med jobbet och har fler rutiner och mer i ryggmärgen.

Promenaden hem efter jobbet var trevlig även om vinden fortfarande är kall. Det är skönt att vandra hem efter jobbet, ger tid att bearbeta dagen även om det gör att jag kommer hemmnågot senare. Men jag får luft och solljus. Det kunde man läsa att undvika solen kan vara lika farligt som att röka. Men jag tvivlar. På det också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.