Vi hade i alla fall tur med vädret

Så var den här dagen över. Friluftsdag och jag har stått och tittat på hur 25 vindskydd har byggts upp och sedan rivits under ett par timmar. Kanske inte det roligaste man kan göra men vi hade tur med vädret. Det blev en helt okej eftermiddag i skogen.

Trots allt så ick jag lite jobb också gjort. Alltså den typen av jobb som jag behöver få gjort, friluftsdagar är ju en del av arbetet det också men nu tänkte jag mer på den verksamheten jag håller på med. Själva utbildandet. Så det får nog sägas vara en dag med trevliga övertoner. Det till trots att jag blev utsedd till protokollskrivare på mötet senare på eftermiddagen. Det var inget möte jag såg fram emot då det är lagt på den tiden då jag försöker komma iväg och träna på måndagar.

Sen var det då själva tränandet. Jag har haft lite ont i ena foten nu i helgen så jag var tveksam in i det sista om jag skulle ge mig iväg till gymmet. Men med en papperstuss tejpad under det främre fotvalvet så har det känts bättre och jag tog mig dit. Planen var att kära två pass på  en sju minuters app. Det gjorde jag. Men med bara tio sekunders vila mellan övningarna så blev det lite för bra. Jag hann inte riktigt hämta andan. Så det är åtgärdat nu, vi får väl se hur det känns nästa vecka.

I morgon väntar ett nytt pass, då med kettelbells. Även där ska jag köra efter en app där jag kunnat välja övningar själv, det ska bli mycket intressant att se hur det känns. Jag tror att de två kan komplettera varande ganska väl. Den ena använder ju inga vikter och är mer traditionell med inrikttning på hela kroppen medan kettelbellpasset är riktat mer på överkropp. Det är den jag behöver stärka upp och det gör ju att jag inte belastar fötterna lika mycket under morgondagens pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.