Vin och choklad

Tanken var att jag skulle plugga idag. Eller åtminstone städa. Av det har det blivit noll och inget. Gårdagens middag var trevlig, så pass att vi inte kom i säng förrän närmare två på natten. Det blir lätt så när man inte träffas så ofta och saker och ting får ta sin tid.

Även om jag kom hem tänligen tidigt idag så har jag inte gjort så mycket som har varit av värde. Det beror ju på hur man ser på det. Jag har handlat, vilat och ätit. Det är ju nödvändigheter och man måste ta hand om sig. Även om det känns som att jag har använt det som ursäkt lite väl länge nu. Med andra ord måste jag ta tag i saker och ting igen. 

Men inte ikväll, för ilväll blir det vin, choklad och en film jag velat se länge. Jag har inte så höga förväntningar på filmen så jag hoppas att den överraskar positivt. Om inte annat så får jag vin och choklad, det är ju inte det sämsta en lördagskväll. 

En kommentar till “Vin och choklad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.