Ändring i planerna

Nu rullar det på fort. Nästa vecka är det här igen. Camp NaNoWriMo. Efter novembers ganska stora fiasko, jag tog mig genom som en vinnare, med andra ord skrev jag 50 000 ord men det hela var uselt, så funderade jag på om jag skulle lägga ner min medverkan i det där. Nu är jag inte riktigt lika säker.

Jag inledde ju året med en förhoppning om att jag skulle redigera, skriva, eller liknande under en timme om dagen. Sen började jag med att ta det lugnt. Så det har ju inte gått enligt plan. Nu är jag däremot i stort sett färdig med genomgången av mitt manus och jag har nästan lagat det där hålet jag hittade. Sen är det dags för ännu en omgång för jag måste ju se till så att allt hänger ihop.

Då är det ju perfekt att Camp NaNo kommer som en räddande ängel. För jag vill inte sitta här i tre månader till. Det kommer jag nog inte göra heller, manuset är så pass sammanhängande nu att det kommer gå lite snabbare. Hoppas jag. Jag är medveten om att det blir svårare och svårare att se bortom det jag vet om historien nu. Men jag hoppas att i början på maj ska jag kunna skicka ut manuset till förlag igen.

Denna gång hoppas jag att jag i alla fall kommer längre än till en standard refusering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.