Att ha en bra karta

Jag har allt för länge levt utan en plan. Gått in i saker med ett mål men ingen direkt tanke för hur jag ska nå dit. Vilket har lett till att jag har, allt som oftast, blivit ställd av något och därefter inte tagit mig tillbaka och därför inte nått det mål jag hade.

Det är lite som att gå efter en karta som är ett blankt papper med ett kryss på. Du vet vart du ska men du har ingen direkt aning om hur du ska ta dig dit såvida du inte kan gå rakt fram mot målet. Minsta sak som knuffar dig ur kurs eller minsta hinder och risken är stor att du inte når målet.

Har du en ordentlig karta med alternativa vägar som du kan ta om det skulle behövas så har du större chans att nå målet och du blir inte överväldigad om något händer. Lev inte ditt liv efter en blank karta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.