Blankt papper

Igår tänkte jag vara smart. Katterna väckte mig tidigt och när jag inte kunde somna om så kom jag på att jag kan ju boka besiktningstid. Det fanns många tider lediga och jag tänkte att ju förr desto bättre så jag bokade en tid 15.20 så jag skulle kunna ta mig dit utan stress efter jobbet.

Väl på jobbet började det kännas att jag hade gått upp tidigare och jag var allmänt trött när jag väl kom till besiktningen. Där fanns ingen bokad tid till mig. När han slog på mitt registreringsnummer så visade det sig att jag hade bokat tid. Till i dag. Jag var ett helt dygn för tidig. Det hade jag missat att kolla när jag bokade klockan fyra på morgonen. Det kändes ju väldigt positivt. Så jag åkte hem och gick och lade mig. Inte direkt men väl klockan 19.00 landade jag i sängen och sov gott.

En sak som var positivt med att jag bokat fel var ju att jag utan att tveka kunde ta bilen till jobbet idag igen. Det är ju en aning kallt ute och det blåser en hel del så jag är inte alls sugen på att cykla kan jag meddela. Inte för att det är så skönt att skrapa rutor eller att bilen hinner bli speciellt varm på den korta sträckan men jag slipper i alla fall förfrysa ansiktet på väg till jobbet.

Jag hade inte räknat med det men bilen gick genom utan anmärkningar. Det är sällan det händer. Det var nog min röda opel som gjorde det senast och då sprack toppen ett halvår efter så jag antar att jag vet vad som väntar. Så nu har jag packat ut en massa grejer som ska till Myrorna i bilen så jag har en ursäkt att köra i morgon igen, vill ju ha en anledning till att köra nu när det är så kallt och det verkar ju inte vara någon ände på kylan heller, jag tror att nästa gång det ska bli plusgrader är om en vecka. Jag har aldrig hoppats så mycket på att en väderapp ska ha fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.