Det är alltså februari

Med februari kom kylan och snön. Jag hade hoppats att slippa det men den här veckan ska tydligen vara kall. Det kunde man ju ge sig på. Men kalla dagar betyder stjärnklart när man cyklar hem och det är ju trevligt. Mindre trevligt är att växlarna fryser ihop så man får se till att hitta en som passar och hålla sig där.

Sen jag hoppade av studierna har jag skrivit mer och läst mer än tidigare. Det var ganska tydligt att det lade ett lock på allt. Även när jag undvek att plugga så läste eller skrev jag inte. Det var som om jag fick dåligt samvete om jag gjorde det. Så det var ett bra beslut att lägga ner de där studierna. Men jag har som sagt börjat titta efter andra studier till sommaren och hösten. Vi får se hur det blir.

Under de senaste månaderna har jag haft lite bekymmer med ryggen. Jag är stel och har haft lite ont då och då. Så nu har jag börjat prova yoga hemma. Det är intressant och inte riktigt så graciöst som de modeller som finns i appen. Sådana som kan slå knut på sig själv. Att sitta ner med böjda knän och sen lyfta över det ena benet över det andra så att de korsas och så sticka in den foten under vaden på det undre benet och sen vika det övre knät ner mot golvet så man sträcker ut nedre delen av ryggen är helt omöjligt just nu. Men jag gör så gott jag kan. Och det är mest rygg övningarna jag är nyfiken på men det finns ju en hel del annat som gör mig nyfiken. Kanske blir man lite mer rörlig med tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.