En bra fredag

Alltså det här blev en bra fredag till slut. Innan innebandyn fick jag besked på de kurser jag har sökt inför nästa år. Jag stirrade på det ett tag innan vi började spela. Vi var åtta idag och spelade fyra mot fyra. Det var tufft och jobbigt. Men när jag upptäckte att klockan stod still i idrottshallen och vi spelade först till fem mål. När vi tog en paus insåg vi att vi hade spelat i 35 minuter i sträck. Det brukar vi inte klara annars. Men det gick lätt även om det var fruktansvärt jobbigt.

Så när jag kom hem så satte jag mig och tittade på vad jag hade kommit in på för utbildningar. Jag hade ju sökt ganska brett och den kurs jag verkligen ville komma in på, Skapande skrivande, var jag reserv på ganska långt ner också. Men jag hade kommit in på Grundkurs i svenska språket. Och även Vampyrfiktion. Men eftersom de startar samtidigt så fick det bli kursen i svenska. Den är på 30hp så jag kommer ha att göra hela året. Kursen i Skapande skrivande ska jag försöka gå om jag kommer in. Men jag var reserv 100 eller något i den stilen så chansen för det är nog minimal. Däremot en annan kurs som var intressant, Huliganism som samhällsfenomen, stod jag också på kö för och där var jag mycket närmare att komma in, den börjar lite senare också så då har jag i så fall kommit in i studierna lite och kan kanske lyckas klara av det trots att jag jobbar heltid och i såfall skulle plugga på 100% under ett antal veckor.

Sen satte jag mig med mitt manus. Och till slut fick jag ihop det på ett okej sätt. Så nu är första utkastet färdigt. Klart. Nu får det vila. Jag ska skicka iväg det till en vän som ska få läsa genom det och se om det är något att ha. Jag är så nöjd med att bara ha tagit det så här långt. Det är så gött. Så nu ska jag koppla ner och koppla av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.