Ett mål är nått

Fjorton dagar tog det. Sen sprängde jag 50000 ord. Det var en dag tidigare än jag hade trott men när jag ändå bara hade 5000 ord kvar så var det ju bara att kasta sig in i det. Så nu är jag i mål även om inte historien är klar. Det återstår en del fixande men nu har jag i alla fall nått målet. Sen är ju nästa mål att skriva klart historien. Jag har precis passerat 58000 ord och det är som om det har hällts sirap i skallen nu.

Visst jag hade det lite på känn att det skulle bli så. Jag var med om samma sak förra året. När målet var nått så sjönk motivationen att skriva en hel del. Men samtidigt så är det ju så att man har den där mätaren som inte blir grön förrän vid 1667 ord och man är ju en aning tävlingsinriktad så man vill ju nå upp i de där orden. Samtidigt känner jag att det är nog så att det är klart nu. Det finns inte så mycket mer att berätta. Men ändå sitter jag och försöker komma på lite mer. Utveckla saker och ting, eller inveckla kanske är mer rätt ord.

Att man har utmanat en annan deltagare och därför inte vill släppa på takten, speciellt inte när den andra skriver sjukt fort. Men just nu känns det bara som att jag trampar vatten och hittar på saker för att det ska vara så. Men det kan ju leda till att man stöter på något som kan användas. Som det är nu känns det i och för sig tveksamt. Jag borde nog använda tiden lite bättre. Som till att städa kanske. Allt annat blir åsidosatt när det är NaNoWriMo.

Men det är klart. Vädret inbjuder ju inte till så mycket annat än att hänga inne. Men jag tror nog att jag måste ta mig ut. Måste få i mig lite frisk luft. Det ger ju också en chans att tänka på något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.