Fullt upp

Så här sitter jag, med te och min dator i knät. Ute blåser det rejält men just nu regnar det i alla fall inte. Jag är ganska nyss hemkommen från biblioteket där Jack Werner har pratat källkritik. Intressant och skoj. Samtidigt som det är fullständigt sjukt att folk och i synnerhet journalister inte tar sig tid att googla saker och ting innan de sprids. Men man ska aldrig kolla en bra story heter det ju.

I morgon är det tydligen ett samtal med någon politiker, en journalist och en statsvetare om vem som bär ansvar och i så fall för vad. På torsdag är det dags att prata om en bok på samma ämne. Det är fullt upp den här veckan med just källkritik men det är väldigt intressant och jag är glad att jag hoppade av mina studier i svenska för annars hade jag inte haft tid eller ork till det här. Men det försvinner ju en del tid från annat.

Skrivandet tar ju stryk och jag har hamnat i någon slags limbo där jag inte riktigt vet hur jag ska ta historien vidare. Det finns tre spår att välja mellan just nu. Sen skulle jag kunna skriva om den helt men det vet jag inte om jag är redo för. Jag vet bara att grundidén är för bra för att släppa. Kanske blir det en novell istället. Det skulle lösa en stor del av mina bekymmer. Just nu verkar det vara den mest rimliga vägen.

Snart är det dags att sova. Jag ska dricka mitt te och sen ska jag yoga lite för det har jag inte hunnit med idag. Lite yoga innan sängen kan ju inte vara fel. Hitta mitt inre spirit animal och flyta i väg längs horisonten i något som i alla fall liknar downward dog. Eller något. Blir aldrig riktigt klok på namnen men än så länge är det kul i alla fall och då gäller det att hålla i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.