Jag har det bra.

Det är obekvämt och jobbigt att cykla med ett skevt bakhjul. Ändå gör jag precis just det. Det är en bra övning i att känna på hur det är när saker är dåliga.

För min del vet jag att det är övergående. Jag har beställt en ny cykel, men hellre än att ta bilen under tiden jag väntar så skakar jag fram längs cykelbanorna. Det är som en påminnelse till mig själv att jag faktiskt har det ganska bra.

Att jag sitter i köket innan jag ska ge mig iväg och tänker att det ska bli jobbigt är ett tecken på att jag lever ett gott liv. Oavsett om jag bor i en liten etta eller att jag inte har någon stor besparing på banken så kan en sådan liten sak som ett skevt bakhjul få mig att vilja gnälla.

Det visar på hur hur bra jag verkligen har det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.