Måndagsfredag

Så har dagen kommit då jag ska återgå i arbete igen. De senaste veckorna har vi ju haft ett väldigt vackert väder och det har ju inte gjort ont att jag under de senaste dagarna sluppit åka till jobbet där jag misstänker att det har varit varmt och härligt. Så medan mina arbetskamrater har 25% av sin arbetsvecka kvar har jag 100%, lite orättvist är det allt.

Men det ska bli ganska skönt att komma igång igen även om jag gärna hade suttit kvar hemma och gömt mig från solen. För det är ju så att efter fem så kommer solen runt och då värms lägenheten upp ganska fort. Igår var det 37 grader utanför balkongen. Då hade jag stängt igen och rullat ner persiennerna, så jag hade tack och lov bara 28 grader inne. Vill inte tänka på hur det hade varit om jag hade haft allt öppet. Det har blivit en hel del vatten och glass de senaste dagarna.

Det ska bli intressant att se hur det är att arbeta med stödstrumpor. Det kan nog bli en aning varmt men om det håller ner svullnaden i benen så är det ju värt det. Då kan jag stå ut med att svettas lite. Det behöver jag i nuläget ändå. Även om det känns som att jag har svettats ut allt som går redan.

På lördag är det en stor dag för då ska jag äntligen slippa antibiotikan. Den har funkat bra förutom på magen som verkar havererat ordentligt. Jag ska bespara er detaljer men det är inte vackert. Jag hoppas att det försvinner med pillerna. Sen är det bara att fortsätta smörja och gå med knästrumporna.

Det är en dag denna veckan och sen två dagar nästa vecka. Det kan jag förhoppningsvis överleva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.