Nära men inte riktigt

Det gick väl sådär med mitt experiment med en nedkopplad dag. Det var ju den där Tradera-auktionen som ställde till det i början. Det kom en del frågor som jag var tvungen att svara på. Men jag höll mig ändå hyfsat fram till den sena eftermiddagen.

Då föll det mesta i och för sig och på kvällen satt jag där med Netflix igen. Även om jag hade tänkt att jag inte skulle det. Men det blev så och trots allt är jag ganska nöjd. Det var ju väldigt fint väder, men väldigt kallt, så jag passade på att ta en promenad längs stranden. Det var länge sedan jag gjorde det. Och när jag gjorde det utan att lyssna på varken musik eller ljudbok vet jag inte. Det var en trevlig upplevelse. Tankarna fick gå som de ville.

Att sen skriva för hand gick ju bra, det går lite långsammare men det kan ju å andra sidan vara bra. Man får lite mer tid att tänka. Vi får väl se när jag ska lyfta in det i den berättelse som jag skriver just nu. Se om jag kan märka någon skillnad på det jag skriver på papper och det jag skriver här i datorn skiljer sig åt.

Men som sagt, jag lyckades inte med att vara nerkopplad en hel dag. Det hade jag väl inte riktigt förväntat mig heller. Lite kollande här och där skulle jag kunna tycka var okej men när jag gav upp och satte mig med Netflix så var det väl inte det bästa beslut jag tagit. Som helhet är jag ändå ganska nöjd med dagen. Jag fick mycket gjort och jag kände att det var spännande. Det var svårt att hålla borta tankarna från det digitala men det blir nog lättare på söndag. Då ska jag inte ha någon Tradera-auktion som stör mina planer heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.