Nu är den här!

Eller ja den och den, det är ju två böcker som har kommit hem till mig nu. Den ena släpps idag. Så från och med idag kan man söka på mitt namn på adlibris eller på andra ställen och faktiskt köpa en bok där jag medverkar med en novell.

Det känns spännande och lite konstigt att se den i bokhyllan och samtidigt inse att någon eller några kommer att köpa böckerna och läsa mina ord. Jag har ju läst dem själv och kan konstatera att läsa sin egen text i tryck är lite som att höra sin egen röst. Det känns konstigt och jag vet inte om jag kommer att vänja mig vid det. Jag hittar småfel i texten och önskar jag kunde gå tillbaka och ändrar.

Det går inte att göra det och det är väl som med en tavla, när är man färdig. Det finns alltid något man kan putsa och nästa text är förhoppningsvis bättre.

”Jag kommer hem till jul” finns att köpa från och med idag i en begränsad pocket utgåva och som e-bok.

”Över en fika kan allting hända” kommer den 2/12.

Redan idag kan man köpa ”Jag kommer hem till jul” direkt av mig för 50kr exklusive frakt. Det finns bara ett ytterst litet antal böcker att köpa direkt av mig. Från och med den 2/1 finns båda böckerna att köpa direkt av mig till ett pris av 180kr inklusive frakt. Dessa exemplar går givetvis bra att få signerade om man vill det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.