Nu börjar nästa fas

Jag vaknade i morse och istället för att ta datorn och sätta mig och skriva så satte jag mig och läste. Det kändes annorlunda, på ett bra sätt. Även om jag trivs med att skriva så är det där att skriva under press inte hållbart i längden. Men ändå har jag fått ur mig något som skulle kunna vara en bok trots allt. Eller ja just nu är den i delar som jag försöker pussla ihop så att allt finns i ordning. Sen ska jag börja med att skriva om och ordna till. Jag har spenderat de senaste dagarna med att försöka få allt i ordning och ser man till de olika delarna så är 2/6 klart just nu. Det är inte riktigt så mycket i ren text jag har gått genom. Men det är en bit på vägen. Och det är ganska kul att gå genom det och försöka hitta fel eller luckor att täppa till.

Just nu är det skönt att november är över. Man får tid över till att kolla Netflix och läsa. Det känns ovant och egentligen skulle jag ju hålla kvar det här så länge jag kunde, jobba vidare skriva nytt och redigera. Men jag känner att jag behöver lite nya intryck också. Och då är ju läsningen bra. Netflix blir det mer när jag är trött. Och trött är jag. Det verkar som om jag har samlat på mig en del slem i luftrören eller om det sitter i lungorna, är inte så bra på det där, vet bara att det känns förjävligt när jag ska hosta upp det. Det påminner lite om när jag hade lunginflammation så nu går jag och funderar på om det är på gång igen. Jag hoppas inte det. I vilket fall som helst ska jag inte gå lika länge innan jag går till vårdcentralen den här gången i alla fall.

Det är nog dags att leta upp något att kolla på för jag känner att hjärnan inte riktigt vill vara med längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.