Plusstatistik

Jag verkar ha missat influensan, även om jag har haft funderingar på om den varit på väg. Det har varit en hel del sega dagar den senaste tiden och att jag inte har hållit mig till den tilltänkta kosten har ju inte hjälpt. Igår var det nära att jag sjukanmälde mig och stannade i sängen, men ett par Ipren hjälpte och när jag väl kom igång på jobbet kände jag inget.

Tiden verkar springa på och jag känner inte att jag hinner med. Det har varit mycket nu under de inledande veckorna på året. Det brukar vara så, många kalas i början här men nu lugnar det ner sig en aning och jag kan andas ut igen. Det ska bli skönt och jag ska fokusera på att komma ner i stressnivå igen. De senaste dagarna har inte varit roliga. Dels har jag varit trött och dels har skallen gått på i hundra. Hur jag än har gjort så har den inte velat sakta ner.

Jag har knappt använt datorn och det har på sätt och vis varit skönt men det har också betytt att jag inte har skrivit så mycket. Vilket jag stressar över även om jag kanske inte behöver det. Jag har en plan framåt för den där berättelsen och det ska bli spännande att se vad det blir av den. Dessutom börjar jag bli lite sugen på att redigera det jag skrev i slutet på förra året. Men det får vänta lite till.

Tack vare att bilen fick för sig att läcka en del kylvatten så blev jag plötsligt tvungen att cykla till jobbet lite mer frekvent. Det var ganska bra, även om jag gärna hade sluppit kostnaden för bilen, vädret funkade och jag kunde få lite mer plusstatistik på hur många dagar jag cyklat kontra hur många dagar jag tagit bilen till jobbet. Det känns skönt och även om det ska bli kallt nu framöver så är jag mer peppad på att cykla och se till att hålla siffrorna på plus. Det är ju skönt att veta att jag än så länge har cyklat åtta dagar mer än jag tagit bilen till jobbet och då är vi inte genom februari än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.