Prokrastinera

Det är jag väldigt bra på. Speciellt när det gäller att redigera. Det har jag verkligen märkt under det här årets början. Målet är ju fortfarande att få en helhet i det där jag hoppas ska bli min debutroman.

Men istället har jag sett till att begrava mig i studier. Just nu känns det verkligen som att jag har gjort just det. Jag tyckte det skulle vara bra att läsa tre kurser på olika universitet och totalt 17 hp samtidigt som jag arbetar och då dessutom ska redigera.

Det låter ju som att jag försöker säga mig själv något. Men det är inte så illa som det låter. Två av de där poängen är redan fixade och de andra två kurserna, en introduktion i Lean och en grundkurs i astronomi känns ganska enkla. Just nu i alla fall.

På ett sätt tänkte jag att jag skulle få redigerandet att kännas som avslappning. Det är väl inte riktigt så det har blivit men det känns inte som jobb och det känns inte som studier, så i den bemärkelsen har jag ju lyckats. Nu ska jag bara sätta igång med redigerade på allvar också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.