Så börjar jag fundera.

Så har den slagit mig igen. Den stora tveksamheten. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra just nu. Hela tiden har jag funderat över att jag inte ska låta pengarna styra men samtidigt så finns det så många andra faktorer också att ta hänsyn till.

En av dem är tröttheten. Även om det inte var den stora avgörande faktorn så fanns den med i bilden när jag hoppade av studierna. Men men den avgörande punkten var att jag inte fattade grammatiken. Det sägs ju att vissa drabbas av en vårtrötthet. Men måste inte våren komma först då?

Att skifta arbetstid från vecka till vecka är inte något jag föredrar. Och jag har en annan kännedom om mig själv nu än jag hade för ett drygt halvår sedan. Samtidigt har jag det bra nu.

Men så kommer det där med pengarna in. Och arbetstiderna. Och tröttheten också. Den där som jag inte riktigt kände tidigare. Sen så blir jag ju inte yngre heller. Även om inte det ska vara ett hinder kanske. Men ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.