Snart

Jaha snart är november över oss igen och med det ett nytt NaNoWriMo. Det ska bli intressant i år för nu vet jag ju vad det handlar om och i teorin är jag lite mer förberedd. Det finns till och med en tanke om vad jag ska skriva i år. Problemet med den tanken är bara att ju mer jag tänkt på den desto fler andra idéer har jag fått. Det är frustrerande för det är idéer som inte går ihop med varandra på något sätt. Och snart måste jag välja. Det funkar inte direkt att försöka hålla igång flera historier under NaNo. Det får räcka med en. Andra idéer får jag göra anteckningar om och se om jag kan plocka upp efteråt.

Förra årets bok blev jag ju till slut färdig men efter jag satte punkten har det inte hänt så mycket. Jag borde ju ta tag i det men det känns inte så lockande att gå genom den där igen, speciellt inte nu när jag snart har en ny historia att sätta tänderna i. Men det skulle vara intressant att gå tillbaka, skriva om och redigera och se vad det kan bli av det. Om jag kan lyckas bygga något av det. Men det tar tid och det känns inte så lockande.

2 kommentarer Lägg till din
    1. Jo det känns så. Nu ska jag bara komma in ordentligt i den så att jag kommer igång. Men grunden är bra så får jag bara öst in en massa ord i den så kan jag redigera det som jag inte gillar senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.