Statusuppdatering (och lite gnäll)

Det är en av de värsta tiderna på året för mig just nu. Det är mycket att göra på jobbet, det är mörkt och trist ute och jag är mitt uppe i inte mindre än två utbildningar på två olika universitet. Det innebär att jag har massor att göra hela tiden. Blir det lite lugnare på jobbet så kan jag räkna med att lägga den tiden på mina studier.

Förutom studierna, som jag kan påverka, så är jobbet en konstant och det kan jag inte göra så mycket åt. Studierna gör livet lite roligare, i alla fall i teorin. Vilket betyder när jag inte förstår vad det är vi ska lära oss eller när bokhandlarna inte skickar böckerna så jag slits mellan hopp och förtvivlan när jag ser arbetet som hopar sig framför mig.

Jag har ju ett lov om ett par veckor och just nu ser det ut som att jag ska använda det till att studera. Förutsatt att Akademibokhandeln har fått tummarna ur röven och levererat boken jag behöver.

Mitt i det här ska jag då också skriva. Det är inte så lätt som det skulle kunna verka. Vi har ju alla samma mängd tid och rent tidsmässigt så går det ihop. Om jag väljer bort allt socialt umgänge så att säga.

Men så är det sömnen. Stressen gör att man lätt blir lite trött och känner sig småsjuk. Så jag försöker att komma isäng ganska tidigt för att få i alla fall sju timmars sömn. Jag har ju trots allt ett jobb som innebär att jag träffar en hel del folk och det funkar inte att vara snorig och eller grinig. Så de senaste veckorna har det gått sådär med redigeringen av boken. Men det går sakta framåt i alla fall.

Efter lovet så lugnar sig jobbet ner sig lite, då kan det kanske ta lite ny fart. Då kanske jag till och med kan skriva lite nytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.