Tiotusen

Det brukar ju pratas om de där 10000 timmarna. Och just nu känns det som att jag har suttit och skrivit så länge. Men inte riktigt. Men jag har gjort något som jag inte riktigt trodde på från början. På lite mer än tolv timmar har jag skrivit 10022 ord på min NaNoWriMo historia. Alltså när jag började så hade jag snittat ungefär 2700 ord per dag. Men idag gick jag från att ha skrivit ganska fort till att snart vara färdig.

Det går ju ut på att skriva 50000 ord. Så när jag började hade jag skrivit 32000 ord och nu har jag alltså bara 8000 ord kvar. Det betyder att i slutet på veckan kommer jag passera målet. Målet är ju inte slutet för historien så jag kommer nog att skriva på ett antal tusen ord till efter det men det är just nu 50000 som är det viktigaste. Sen ska jag ju redigera ihop det också.

Skillnaden mot förra året är att detta året så gillar jag historien som jag skriver. Så det finns en större chans att jag faktiskt färdigställer den till ett skick som jag är nöjd med. Den andra finns kvar som en gammal synd. Kanske tar jag tag i den någongång men den kräver mycket mer arbete.

En bra sak med det snabba skrivandet är att jag utan problem kommer ha tid med det kalas och den fest som hittills är inplanerat under månaden. För det är ju inte förrän om två veckor. Då kommer jag ju vara långt förbi 50000. Hoppas jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.